woensdag, mei 22, 2024
HomeVrije TijdOp vakantie naar Alanya: een combinatie van moderne toeristische voorzieningen en ook...

Op vakantie naar Alanya: een combinatie van moderne toeristische voorzieningen en ook het actuele Turkije.

Waarom zou je op vakantie gaan naar Alanya? In tegenstelling tot veel Turkse vakantielocaties heeft Alanya niet minder dan 300.000 vaste inwoners. Het merendeel zijn Turken, maar Alanya heeft ook inwoners uit bijvoorbeeld Duitsland, Nederland, België, Scandinavië, Rusland en ook tal van oosterse landen. Het is om die reden een mix van vakantiegangers met de (wereldwijde) lokale bevolking.
Dat maakt het ontzettend leuk om op vakantie vele nationaliteiten te vervullen en het echte Turkse leven te ontdekken.

Diverse soorten tours in Alanya

De bewoners gaan zelf regelmatig de straat op om uit te rusten op een balkon of om in restaurants te eten. Dus naast alle functies voor de vakantiegangers, vindt u ook de authentieke gebieden waar de Turkse bevolking naartoe gaat. Je hebt dus de mogelijkheid om te kiezen uit regionale winkels, coffeeshops en restaurants of de marts, evenals verschillende andere plaatsen waar je veel bezoekers ervaart.

Dan zijn er de prachtige stranden, zowel aan de oostkant als de favoriete westkant, waar u de populaire kustlijn van Cleopatra kunt ontdekken. Oost en ook west Alanya wordt gescheiden door het prachtige kasteel dat je ook moet zien. Je kunt met een wagon of bus aankomen, maar als het niet zo warm is, kun je ook naar boven (en ook naar beneden) lopen.

Vanuit Alanya is het mogelijk om vele expedities te ondernemen. Het Taurusgebergte wordt aanbevolen. Voor sportfanaten die wandelen of fietsen en voor vrijetijdsfanaten, bijvoorbeeld per jeep.

Verschillende vakantieaccommodaties in Alanya

Accommodaties zijn er in alle soorten: van eenvoudige guesthouses resorts met ontbijt tot zeer glamoureuze 5 sterrenhotels, meestal op een allesomvattende basis. Alanya strekt zich uit tot 15 kilometer ten oosten en 30 kilometer ten westen van de faciliteit. Goed advies is daarom cruciaal voor de beste optie van uw vakantie in Alanya. Neem dus eens een kijkje op Alanyatravel, de internetsite van de Alanyaspecialist.

 

RELATED ARTICLES

Recente berichten