maandag, december 4, 2023
HomeVrije TijdJe eerste zzp opdrachten vinden

Je eerste zzp opdrachten vinden

Kom je net van de Kamer van Koophandel af en is alles ondertekend? Gefeliciteerd, want je bent nu officieel een freelancer. Je kunt gaan waar je heen wilt en zelf beginnen met het verdienen van geld. Toch is het als freelancers soms erg lastig om zzp opdrachten te vinden en kan dit een groot probleem worden. Zonder de juiste opdrachten is de kans klein dat je omzet kunt maken, maar hoe vind je nu de juiste zzp opdrachten? Vooral zonder ervaring en zonder ervaring in het zoeken van zzp opdrachten, kan dit een hele moeilijke taak worden. Wil jij erachter komen hoe je het een stuk makkelijker kunt maken? En waar je rekening mee moet houden? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Younited

Je kunt op verschillende manieren eenvoudig aan zzp opdrachten komen, maar toch blijft het heel lastig. Gelukkig zijn er speciale opdrachten waar je als freelancers makkelijker aan opdrachten kunt komen. Younited is een bekend platform en wordt anno 2022 veel gebruikt door freelancers. Een freelancer kan op dit platform eenvoudig opdrachten vinden die ook echt behoren tot zijn branche. Je kunt op het platform gebruik maken van zoek- en filterfuncties, dit maakt het zoeken een stuk makkelijker. Je vindt op deze manier makkelijk zzp opdrachten, die ook echt op jou aansluiten. Op het platform vindt je ook veel meer informatie over het leven als een zelfstandige/freelancer. Je krijgt bijvoorbeeld informatie over de bijtelling, maar ook over de zelfstandigenaftrek. Deze informatie kan heel erg nuttig zijn als je net begonnen bent als zelfstandige. Maar hoe kun je nu het beste reageren op een opdrachtgever? Lees het hieronder!

Reageren op een opdracht

Heb jij zzp opdrachten gevonden die goed bij jou passen? Dan wordt het tijd om te reageren en dit kan soms erg lastig zijn. Je moet namelijk goed kijken naar de mogelijkheden, maar ook naar de opdracht zelf. Wat wordt er nu eigenlijk van jou verwacht? Sluiten de werkzaamheden aan op jouw ervaring? Is dit het geval? Mooi, want dan kun je beginnen met het solliciteren en dit is soms erg lastig. Je moet voor een goed cv zorgen en ook eventueel een digitaal portfolio maken. Met dit digitaal portfolio kun je laten zien dat je veel ervaring hebt en ook vorige opdrachten laten zien. Op deze manier is de kans een stuk groter dat jij ook echt de opdracht krijgt, ideaal toch?

RELATED ARTICLES

Recente berichten