Wie ben jij?

Wie ben jij?

Via de ‘Over mij’ pagina weet je wie de teksten typt op Zijdieblogt, maar het is voor mij ook wel erg leuk om te weten wie aan de andere kant van het scherm mijn blogjes leest. Ik zou het met die reden fijn vinden als jij je zelf ook wilt voorstellen.

Bijvoorbeeld:
Wie ben je?
Wat is je leeftijd?
Waar kom je vandaan?
Wat doe je in het dagelijks leven?
Hoe ben je terecht gekomen op mijn site?

Wil je een heel verhaal kwijt of liever een wat kortere, geen probleem. Ik vind het al leuk genoeg dát je jezelf wilt voorstellen. Dus kom maar op met je reactie, wie ben jij?

23 gedachten over “Wie ben jij?

 1. Ik ben Martine, 35 lentes jong en woonachtig in Wormerveer.

  Ik ben in het dagelijks leven moeder van 2 meiden, partner van Frank en ondernemer met 3 bedrijven <3

  Ik ken je nog uit het Cherryfizz tijdperk en volg je sindsdien, ups en downs gezien met als dieptepunt het overlijden van je prachtige vader.

  Leuk om je nu weer te volgen, enne thnx voor de nieuwe verslaving; planten!

 2. Ik ben Madelaine, 25, woon in Rotterdam.

  In het dagelijks leven werk ik parttime in de automotive, blog ik over auto’s en mijn leven, en heb ik mijn handen vol aan Jasmin (2).

  Ik ken je al via Cherryfizz en Dumago(?)! Leuk om je weer te volgen, ik kan niet wachten om een recept na te maken van je.

 3. Wie ben je?
  Mijn naam is Sandy. Op internet bekend als ‘Passion 2 Create’.

  Wat is je leeftijd?
  Ik ben geboren op 2 juli 1984 en daarmee op dit moment 33 jaar oud.

  Waar kom je vandaan?
  Ik kom van oorsprong uit Breda. Heb tussen 2004 en 2013 her en der op de veluwe gewoond en woon tegenwoordig in Raamsdonksveer, Brabant.

  Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik heb een online community, Passion 2 Crete. We hebben een blog maar ook een keigezellig creatief + lifestyle forum, hier ben ik veel te vinden. Naast dit alles werk ik als huishoudelijke hulp en ben ik verder ook thuisblijfmoeder van Ruben (7 jaar en met een rugzakje)

  Hoe ben je terecht gekomen op mijn site?
  Ik volg je al een poosje op Instagram

 4. Ik ben Nienke, 28 jaar en woon momenteel nog in Dommelen. Over een tijdje hoop ik weer terug te verhuizen naar Eindhoven.
  Ik werk in de gehandicapten zorg, met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Ik volg je nu al een tijdje op instagram, vind het super leuk om je passie voor planten te zien en het brengt mijzelf vaak weer op ideetjes om nieuwe te kopen, zelf zaadjes te gaan zaaien en stekjes te verpotten.

 5. Ik ben Marcella, 28 jaar en woon in Oosterhout. Ik volg je al sinds cherryfizz, ik heb geen idee hoe lang al precies. Ik ben op dit moment zwanger van ons eerste kindje, aan het klussen in ons nieuwe huis en bijna klaar met een deeltijd pabo opleiding.

 6. ik ben Silke, 18 jaar & in het dagelijks leven zit ik op school. Ik ben terecht gekomen op jouw site door middel van je instagram, ik volgde je al (Cherryfiz) en wil je nu weer volgen op instagram, altijd zo gezellig in mijn tijdlijn

 7. Ik ben Sanne, 24 jaar oud en woon in Breda (geboren in Delft). In het dagelijkse leven werk ik fulltime als secretaresse.

  Toen ik Cherryfizz voor het eerst tegenkwam was Duncan nog enigst kind, dus dat is al heel wat jaren geleden :)

  Ik vind het oprecht heel erg leuk dat je weer blogt! Heb nog vaak teruggedacht aan je recepten maar dan kon ik ze helaas niet meer vinden haha.

  Heel veel plezier en succes met je nieuwe blog!

 8. Ik ben Aleike, 21 jaar en woonachtig te Groenlo (en de andere helft van de week in Waddinxveen tegenwoordig).

  In het dagelijks leven werk ik als Psychologisch assistente voor een grote zorgorganisatie in regio Rotterdam.

  Ik volg je al sinds cherryfizz (stille lezeres, reageerde eigenlijk nooit) en volg je nu al een hele tijd weer op instagram. Vind het ook erg leuk om te zien dat jij ook een passie voor planten hebt!

 9. Ik ben Jess, 22 jaar en ik kom uit Arnhem. In het dagelijks leven ben ik student, werk ik in een pizzatent en houdt ik sinds kort een blog bij. Ik ben eigenlijk via een omweg op jouw blog terechtgekomen: ik volgde jou al sinds Cherry Fizz. Ik ben je een tijdje ”kwijtgeraakt” maar nu gelukkig weer gevonden!

 10. Hoi ik ben Natalie eerder bekent als Nettie. Ben 41 woon nog in Woerden, deze maand verhuis ik deels naar Eindhoven bij mijn vriend. Ik werk als kok en wat ik leuk vind om te doen behalve koken is bakken, tuinieren, brood bakken. Hou van simpel en helemaal niet van drukte. Hou van de natuur mijn /onze katjes. Volg de je vroeger toen je veel zoete dingen maakte cupcakes verkoop te enzo had toen die tijd zelf een blog. Ik vond en vind je nog steeds super lieve en zorgzame dame. Bewonderen je heel erg. En vind heel Knap hoe je toen die tijd al veel deelde met ons zowel je verdriet en al de leuke dingen in je leven. Vooral de liefde die je heb voor je man. Was je even kwijt maar heb je weer gevonden en fijn om te lezen dat het niet bij alleen je zoon Duncan gebleven. Je inspireer mij heel erg. Heb zelf geen kinderen en ook niet de behoefte aan. Geniet intens van mijn vriend en me katjes.

 11. Hoi! Ik ben Rilana, 26 jaar en ik kom uit Groningen. In het dagelijks leven werk ik als hulpverlener in een beschermde woonvorm voor jongeren met allerlei uiteenlopende problematiek. Verder hiu ik erg van koken en bakken en ben daarnaast ook gek op sporten en op mijn katten :). Ik volg je als heel erg lang eigenlijk. Ik kwam altijd op Cherryfizz, heb daarna je andere blog ook nog even gevolgd en ik vond het heel jammer dat je blog offline ging met alle lekkere recepten. Ik lag net op de bank en dacht ineens ‘zou ze weer zijn gaan bloggen?’. Heel leuk dat ik je weer heb gevonden! Ik zou het ook leuk vinden om je te volgen op insta (mijne is rilaaaan). Nu ga ik lekker je blog doorlezen! Fijne avond :)

 12. Beste Gonny,

  Ik volg je al sinds Cherryfizz.nl
  Maar ben daarna helaas je site uit het oog verloren
  Maar zie dat je site nu een nieuwe naam heeft.
  Hoop dat alles goed met jou en je gezin is.

  Mvg, Cheryl. (31 jaar woon in Eerbeek).

  1. Hallo Cheryl, wat leuk dat je mij weer gevonden hebt. Alles gaat zijn gangetje hier :) Helaas ligt het bloggen stil, maar ergens hoop ik toch weer wat tijd en inspiratie te zullen vinden om het weer op te pakken.

 13. Ik kwam je net weer tegen op Facebook met een zoooo herkenbare post …

  Ik ben Yvonne (36), en volgde jou ook toen je nog op cherryfizz blogde :)

  Ik woon in vlaardingen ben mama van 4 kinderen ( 4 ,8,11 en 15 jaar )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *