Werken aan een nieuw thema

Werken aan een nieuw thema

Edit 16:00 uur // Afgezien van nog een klein aantal (kleur)aanpassingen die ik nog moet maken, is de nieuwe layout klaar. Als het goed is werkt alles naar behoren, maar mocht je toch ergens een foutje tegenkomen dan hoor ik dit graag.

Zo’n tien jaar geleden maakte ik mijn eigen thema, één die ik keer op keer kon gebruiken met hier en daar een kleine aanpassing. Nu is het zo dat ik altijd een plugin gebruikte waardoor er gereageerd kon worden op reacties die gegeven waren. Dat zorgde altijd voor leuke interactie tussen (mijzelf en) de bezoekers. Na het online plaatsen van mijn site afgelopen week, merkte ik dat dit niet meer kon. Dus ben ik tussen alle coderingen gaan zoeken en heb ik van alles toe proberen te voegen om het werkend te krijgen. Helaas niet gelukt.

Het helemaal opnieuw coderen zou mij zoveel tijd/stress gaan kosten, en dan weet ik niet eens zeker of het dan wel werkt, dus ik heb besloten om dat niet meer te gaan doen. Vanochtend zijn de scholen hier weer begonnen, dus ik heb vandaag mooi de tijd om aan een gratis wordpress thema te werken. Moet ik alsnog wel rommelen aan de codering, maar een stuk minder dan wanneer ik het helemaal van scratch zou maken. Ik ga er in ieder geval voor zorgen dat het er weer uitziet als mijn plekje. Je zult wel denken wat moet ik met deze informatie, maar ik wilde even wat uitleg geven waarom mijn site er tijdelijk wat vreemd uit kan zien.

10 gedachten over “Werken aan een nieuw thema

  1. Wat maakt het uit dan je site er tijdelijk gek lijkt tis al leuk genoeg dat er weer wat op komt. Veel plezier ermee…. Dikke kus van een oude volgster 💋💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *