Vintage radio (van mijn vader) voor in mijn plantenhoek

Vintage radio (van mijn vader) voor in mijn plantenhoek

Mijn moeder is al eventjes bezig met het uitzoeken van alle spullen in haar woning, dit i.v.m. haar verhuizing. Aangezien zij kleiner gaat wonen kan ze onmogelijk alles meenemen en is dus genoodzaakt om aardig wat weg te gooien. Ondanks dat ze een aantal spullen van mijn vader wilt houden, moet ze toch ook moeilijke besluiten maken en spullen wegdoen. Nu kwam ze vandaag onderstaande vintage radio tegen.

Vintage radio in een plantenhoek

Een Kaiser radio gemaakt tussen 1950-1960, één die naar mijn moeders weten van mijn vaders oma is geweest. Hij had hem waarschijnlijk ooit eens willen maken, maar dat is er dus nooit van gekomen. Aangezien mijn moeder niets met de radio kan, besloot ze hem weg te gooien. Ik had meteen een idee waarvoor ik hem zou kunnen gebruiken en vroeg of ik hem dan mocht meenemen. Geen probleem uiteraard.

Vintage radio in een plantenhoek

Thuis maakte ik de radio schoon en zocht ik een plekje. Ik besloot hem in mijn plantenhoek te plaatsen, mooi in het zicht wanneer je op de bank zit. Eenmaal bij mij thuis vertelde mijn moeder dus dat hij al zo lang in mijn vaders bezit was en dat maakt de vintage radio nog meer speciaal. Met deze radio in huis heb ik toch weer een beetje mijn vader bij mij, ben er echt zo onwijs blij mee!

10 gedachten over “Vintage radio (van mijn vader) voor in mijn plantenhoek

  1. Super leuk en wat mooi dat t een erf stuk is van je vader. Ik heb een aantal maand geleden de camera’s van mijn vader gekregen (27 april 2013 overleden 😔). Zodra ik mijn eigen huisje heb krijgen die ook een speciaal plekje 💜

  2. Ik ben zoals altijd weer een beetje laat, maar ik ben blij dat hij zo’n mooi plekje bij je heeft gekregen. Hij staat er erg mooi in jouw jungle. Papa had dit ook gevonden, die was ook weg van planten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *