Van ‘My little family of 5’ naar ‘Zij die blogt’

Van ‘My little family of 5’ naar ‘Zij die blogt’

In de jaren dat ik aan het bloggen ben geweest heb ik een aantal maal voor een naamsverandering van mijn blog gekozen. Ik dacht dat de naam ‘My little family of 5’ echt de laatste zou zijn in het rijtje, maar de afgelopen weken begon ik daar steeds meer aan te twijfelen.

Ik heb een gezin van 5 dat zeker, dus op die manier past de naam wel bij mij. Maar ik ben ook nog ik en daarnaast blog ik niet zo zeer meer over hen, dus ja. Ik dacht na over een andere naam voor mijn site, een naam die niet te apart zou zijn, niet lastig te typen en vooral neutraal. Geen naam die je doet vermoeden dat mijn site een specifiek onderwerp zou hebben. Zoals ik bij ‘my little family of 5’ wel zelf het gevoel had.

zij-die-blogt

Na wat nadenken sprong vanochtend ‘Zij die blogt’ in mijn hoofd en dacht meteen “Dat wordt hem!”. Lekker simpel en de naam laat je niet denken aan een bepaald onderwerp, maar gewoon aan een zij die blogt. Ik dus! Vanaf vandaag geen http://mylittlefamilyof5.nl meer, maar http://zijdieblogt.nl

Ik heb meteen een nieuwe Facebook pagina aangemaakt en zo ook een Instagram account zonder slotje, dus mocht je mij daar willen volgen…gezellig!

16 gedachten over “Van ‘My little family of 5’ naar ‘Zij die blogt’

  1. He wat jammer zeg. Ik moet zeggen dat mijn bezoekersaantallen nu een lachertje zijn vergeleken met mijn site ‘Cherryfizz’ maar dat is dan maar zo. Komt vanzelf wel en zo niet, helaas. Veel succes met je winactie!

    1. Snap precies wat je bedoelt ja. Denk dat mensen vandaag de dag ook gewoon minder de tijd willen nemen om te reageren. Of nou ja, zo lijkt het als ik het vergelijk met het bloggen van “vroeger”. Best jammer, maar denk dat er niets aan te doen is.

 1. Hoi Gonny,
  Ik heb je altijd gevolgd in de tijden van Cherry fizz, en opeens was je weg. Zo jammer! Ik voelde echt een soort connectie met je (ookal ken je me helemaal niet haha), ik volgde alles. Van de tijden dat Celina nog een baby was, tot je vader die plots ziek werd en dat je voor de 3e keer zwanger werd. Je oudste die op breakdance ging en een tattoo die je van je broer kreeg hahaha, ja ik weet het allemaal nog. Ik dacht een aantal weken geleden ineens aan je, en besloot je op te zoeken op Facebook, maar was je achternaam vergeten. En zo popte je naam vandaag ineens in m’n hoofd. Even gestalkt (sorry hihi) en zo kwam ik op je blog terecht. Onwijs leuk om te zien dat je weer blogt :) ik kijk uit naar je verhalen!
  Heel veel liefde uit het noorden van het land ❤️

  1. Wat ontzettend leuk dat je zo toch weer op mijn nieuwe site terecht gekomen bent. Ik vond het ook erg jammer om CherryFiz af te sluiten, maar het was voor mij toen een juist besluit. Wel onwijs leuk om te lezen dat je je nog zoveel van die tijd herinnert zeg! :)

   Groetjes! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *