Over mij

Over mij

Ik ben Gonny, getrouwd met Mark en moeder van een zoon en twee dochters. En sinds januari 2019 ook “baasje” van een ontzettend lieve Beagle genaamd Bella. In ons huishouden ben ik de persoon die, wanneer de man aan het werk is, voor de kinderen zorgt en die van ons huis een gezellig thuis probeert te maken. Velen zullen dit old-fashioned vinden, maar voor ons werkt dit fijn en bovenal doe ik het met veel plezier.

Naast “mama” en “vrouw van” ben ik natuurlijk ook gewoon Gonny. Een vrouw van 37,  die enorm kan genieten van het gerommel in huis en de rust die ik daar heb weten te creëren. Ik sta graag in de keuken om allerlei lekkers uit mijn oven te toveren, waar ik dan regelmatig foto’s van maak en recepten van uitschrijf. Om ze vervolgens op mijn site te kunnen delen. Daarnaast ben ik echt eeeeenooooorm serie-verslaafd en kan ik mij uren vermaken met het kijken naar onder andere: The Walking Dead, The 100, The good docter, NOS4A2, The Rain, 9-1-1, Van Helsing en Northern Rescue. Heerlijk ‘binge watchen’ met wat lekkers erbij!

Wat ik sinds 2016 ook met veel liefde doe is het verzorgen van mijn kamerplanten. In een tijdsbestek van anderhalf jaar heb ik een kleine ‘Indoor Jungle‘ weten aan te leggen in huis, welke met de jaren steeds een stukje groter groeit. Het verzorgen en daarnaast ook zo af en toe het stekken van planten vind ik erg leuk om te doen. Kortom, ik ben een echte huismus en geniet hier enorm van.

Deze pagina heb ik toch wel redelijk gevuld dacht ik zo. Wil je meer weten dan kun je natuurlijk altijd een vraagje droppen op mijn blog, hieronder of een berichtje sturen via het contactformulier.

Op Social Media ben ik trouwens te vinden op: Instagram, Facebook en Pinterest.

4 gedachten over “Over mij

  1. Hi Gonny, ik wilde alleen maar zeggen: wat ontzettend leuk dat je weer blogt! Ik heb je blog Cherry Fizz vroeger altijd met veel plezier gevolgd. Vandaag kwam ik zomaar weer op je blog terecht en wat grappig om te zien wat er in de tussentijd allemaal veranderd is. Ik kan me nog goed herinneren dat Celina geboren werd, maar dat is zo te lezen ook alweer 7 jaar geleden. Time flies! Ik hoop nog veel te lezen.

    Overigens heb ik je ook een volgverzoek gestuurd op Instagram (@maartjeleah), ik weet niet of je iedereen accepteert, maar dan weet je in ieder geval dat ik dat ben :).

  2. Ooh Gonny, wat leuk om je weer gevonden te hebben! Ik las je blog jaren geleden, bizar om te zien hoe groot je kinderen zijn geworden! Ik blijf je in de gaten houden 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *