Hé, hallo!

Hé, hallo!

En zo zit je na een jaar weer achter je laptop om een blogpost te typen. Zo vreemd, spannend, beetje eng, maar vooral ontzettend leuk. Ik had na jarenlang bloggen en door alle gebeurtenissen in mijn leven even een goede break nodig. Nu alle drie mijn kinderen op school zitten en de zorgen om anderen zijn afgenomen, kan ik mij weer eens op mijzelf richten.

urban-jungle

Dit deed ik onder andere door mij de afgelopen anderhalf jaar bezig te houden met mijn nieuwe hobby, het verzorgen/stekken van kamerplanten en het creëren van een ‘Urban Jungle’ zoals ze dat noemen. Ondanks dat dit mij de rust geeft die ik graag heb en het een geweldig leuke hobby is, miste ik mijn andere hobby.

pepernootkoekjes-met-celina-3

Ik stond altijd ontzettend graag in de keuken om allerlei lekkernijen te bakken en hiervan deelde ik dan eigenlijk altijd het recept op mijn site. Het hele proces van het verzinnen van wat ik zal bakken tot aan het foto’s maken en het recept uitschrijven, geweldig vond ik dat. Vínd ik dat. En onder andere om die reden ga ik dit weer oppakken.

Mijn blog zal zoals de voorgaande jaren weer een “van alles blog” worden, precies zoals het altijd geweest is en ik ook leuk vind. Oude recepten zullen zeker weer online verschijnen, maar dan met een nieuwe tekst en eventueel nieuwe foto’s. De oude verhalen zijn geweest en ik begin gewoon lekker opnieuw. Er is nog niet meer dan deze blogpost, een over mij en een wie ben jij pagina te vinden op mijn site, maar ja…je moet ergens beginnen toch?

32 gedachten over “Hé, hallo!

  1. Yay! Door de recepten ben ik lang geleden op jouw blog terecht gekomen.

    Ben ook fan van planten. Heb thuis ook een urban jungle feeling. Gezellig!

  2. Wat leuk dat je weer terug bent! Ik volg je al sinds Dumago en maak nog regelmatig recepten van jou. Kan nier wachten op nieuwe recepten en blogjes :)

  3. Wat superleuk om jou ineens weer in mijn bloglovin’ timeline te zien!! Fijn dat je weer terug bent, ik verheug me op je schrijfsels en hoop dat het goed met jullie gaat! liefs Karlijn

  4. Yeahhh welcome back! Ik volgde je al sinds Cherryfizz, je zwangerschap van Celina en je cupcake business. Volgens mij sinds 2010. Super leuk dat je weer blogt. Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *