Blog verwaarloosd, maar alles gaat zijn gangetje hier

Blog verwaarloosd, maar alles gaat zijn gangetje hier

Wat doe je als je je blog zo verwaarloosd hebt de afgelopen maanden? Zet je dan gewoon weer een blogpost online zonder uitleg of misschien toch één met uitleg? Ik heb vaak genoeg mijn laptop geopend om een blogpost te typen, maar het lukte gewoon niet.

Vandaag probeer ik wederom een post te typen en heb er dit keer een goed gevoel over, al zal het vast weer een van de hak op de tak blog worden haha. Ik heb gisteren ook weer een nieuw recept in mijn concepten geplaatst, maar om daar nu ineens mee online te komen na zo’n lange afwezigheid vond ik ook weer zo stom. Dus vandaar eerst een post als deze. Het recept komt deze week nog wel ergens online :)

Misschien is er wel niemand meer die hier komt kijken trouwens. Mijn statistieken geven aan dat er nog wel bezoekers langskomen, maar ik geloof dat dit alleen maar van die vervelende bots/spammers zijn. Ach ja, maakt ook niet uit. Ben in ieder geval meer dan een aantal woorden aan het typen en dat voelt al weer erg fijn.

5juni2019-blogverwaarloosd-1

Verder gaat alles zijn gangetje. Mark en ik zijn inmiddels 20 jaar samen en hebben dit gevierd met het laten zetten van een tattoo. Duncan is vorige maand 16 jaar geworden, heeft zijn examens achter de rug en heeft sinds een tijdje een hele lieve vriendin. Ook Lina heeft vorige maand haar verjaardag mogen vieren en dat maakt dat zij alweer 9 jaar is, school gaat perfect en inmiddels heeft ze gekozen voor een nog korter koppie.

5juni2019-blogverwaarloosd-2

Emmilyn is deze hele week erg ziek geweest, maar lijkt gelukkig weer aan de beterende hand te zijn. Ze heeft het enorm naar haar zin op school en ze mag komend schooljaar al weer naar groep 3.  Met Bella gaat het ook goed, ze is een enorm ondeugende pup, slaapt graag en is een echte kroelsok. Vandaag is ze al weer 7 maanden oud trouwens <3

Had nog wel wat meer willen typen, maar moet nu toch echt de keuken in voor het avondeten. Ik wens je nog een fijne dag toe!

18 gedachten over “Blog verwaarloosd, maar alles gaat zijn gangetje hier

  1. Haha, dat kan ik wel begrijpen ja. Ik moet ook weer even wennen aan het bloggen, deel alles veel te snel op Instagram. Zonde eigenlijk aangezien ik voor dit eigen plekje toch geld betaal. Dus ik ga mijn best weer doen om van alles hier neer te gooien :)

 1. Via de rss reader zie ik wel nieuwe berichten, maar kom ik dus niet eerder langs om te kijjen of je al iets nieuws geplaatst heb…

  Lina alweer negen. Time flies.

 2. leuke update, kort maar krachtig!
  duncan alweer 16 zeg bizar hoe snel de tijd gaat.
  ik volg je via bloglovin dus ik zie het vanzelf wel voorbij komen ook al heb ik de computer amper aan. maar ik lees je blogjes wel.
  enne die tattoos zijn prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *