Bedankje einde schooljaar, ‘een tikkeltje verder’

Bedankje einde schooljaar, ‘een tikkeltje verder’

Wanneer het einde van het schooljaar nadert vind ik het leuk om een bedankje voor de docenten van mijn kinderen te maken. Gelukkig is er dan een platform als Pinterest en daar vond ik het idee van ‘een tikkeltje verder’. De meiden vonden het enorm leuk, dus ik ging aan de slag.

Ik kocht vier glazen potjes bij de Action en drie zakken Tikkels bij de supermarkt. De potjes werden gevuld en ik kroop achter mijn laptop voor het stukje tekst.

De potjes werden ingepakt in cellofaan, er kwamen kleurige linten omheen en daarmee maakte ik meteen het ‘kaartje’ met de tekst vast. Een simpel cadeau, maar wel zo leuk om te geven. Nu eerst nog even een kleine twee weken naar school en dan kunnen Lina en Emmilyn hun juffen verrassen.


Mocht je nu meer ideeën willen opdoen, neem dan zeker een kijkje op dit Pinterestbord. Wil je ook een bedankje als deze maken, dan zou je bovenstaande printable via deze link kunnen afdrukken; Tikkeltje verder. Je zou dan alleen nog eventueel de naam van je kind erop moeten schrijven.

Ik ga nu even de links updaten op social media en dan nog even verder met het huishouden. Hele fijne maandag gewenst!

4 gedachten over “Bedankje einde schooljaar, ‘een tikkeltje verder’

  1. wat leuk gedaan.

    ik kan mij zelf niet herinneren dat ik mijn meesters en juffen een bedankje gaf maar volgens mij moeder deed ik dit wel.

  2. Wat leuk gedaan zeg! Heel origineel. Ik heb wel het idee dat het tegenwoordig allemaal een wat groter iets is dan voorheen, of verzin ik dat nou met m’n 30 jarige hoofd haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *