Wat serieuzer bloggen en een kleine verandering

Wat serieuzer bloggen en een kleine verandering

Ik heb mij voorgenomen om, na de zomervakantie, het bloggen wat serieuzer op te pakken. Niet zo serieus dat ik er een bedrijf van wil maken en er geld mee wil verdienen zoals velen tegenwoordig doen. Nee, gewoon dat ik weer eens wat vaker een blogpost typ. Over bijvoorbeeld ‘de broertjes Olaf’ die hier dit jaar voor het vierde jaar in de decembermaand komen logeren of wat meer recepten delen, printables om te downloaden, misschien wat logjes over mijn kinderen als ze dit goed vinden etc. Ik vond het voorheen altijd een enorm leuke hobby en hoop dan ook nu weer op veel blogplezier.

Advent Bostdorp Olaf 2017

Vanavond heb ik in ieder geval niet stilgezeten voor wat betreft Zij die blogt. Zo heb ik mijn receptenpagina wat overzichtelijker gemaakt, dit met het oog op meer recepten die online zullen komen en heb ik mijn layout iets veranderd. Iets dat ik tijdens de beginjaren van mijn blogavontuur, en zo ook trouwens tijdens de jaren dat ik een wat grotere blogger was, wel vaker deed. Ik hield er namelijk enorm van om bezig te zijn met digitaal scrappen/blenden/coderen en zo toverde ik de ene na de andere layout tevoorschijn. Daar is op deze website niet veel van te merken geweest, tot nu.

Zes maanden geleden veranderde ik mijn sitenaam van ‘My little family of 5’ naar ‘Zij die blogt’, een keuze waar ik nog steeds enorm blij mee ben. Toen ik de site lanceerde wilde ik het eigenlijk vooral alleen zo af en toe over mijn plantenhobby hebben, vandaar de overwegende groene kleur op de oude layout. Maar de kleuren en de header zijn mij de afgelopen tijd een beetje tegen gaan staan. Ik miste de vrolijkere kleuren denk ik, dus ik ging aan de slag met Photoshop. Het was even zoeken op alle losse schijven naar mijn scrapbestanden, maar na het te hebben gevonden zat ik meteen weer in mijn ‘scrapmood’. En zo heb ik uiteindelijk een header weten te maken die een stuk beter bij mij past.

Zodra de kinderen over iets meer dan twee weken naar school gaan, ga ik er weer voor zitten. Nu met mijn nieuwe laptop gaat dat helemaal goed komen. Ik heb er zin in! Mocht je nou iets weten waarvan je denkt “Gon, plaats dat (weer) online!”, laat het mij dan zeker weten. Heel fijn weekend :)

9 reacties op deze post

9 reacties op “Wat serieuzer bloggen en een kleine verandering

 1. Leuk dat je het bloggen weer op gaat pakken, heb je altijd met veel plezier gevolgd. Al waren de Posts over planten ook leuk, meer persoonlijk of over het gezin is ook heel leuk om te lezen.

 2. Leuk dat je weer actiever wordt!

  Vooral je heerlijke recepten zou ik graag weer terug zien. Kreeg altijd veel inspiratie van jouw kookkunsten.

  Krijg gelijk trek! Hihi

 3. de reden dat ik je ooit ben gaan volgen was om de makeup looks maar werd ook fan van je recepten.
  de rest vond ik ook leuk om te lezen dus ik vind het leuk dat je het bloggen weer gaat oppakken!
  ook al zit ik niet veel meer op de computer/laptop ik zal ze met plezier lezen als ik de apparaten wel aan zet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *