Ovengebakken aardappelpartjes met Parmezaanse kaas

Ovengebakken aardappelpartjes met Parmezaanse kaas

Jaren geleden maakte ik deze aardappelpartjes voor het eerst en sindsdien zijn ze nog steeds een favoriet hier in huis. Het recept vond ik toen trouwens via Pinterest op deze website. Wij eten de partjes graag met een stukje (vega)vlees en een salade, maar gewoon zo om te snacken kan natuurlijk ook.

Ovengebakken aardappelpartjes met Parmezaanse kaas

Wat je nodig hebt is het volgende:
ongeschilde aardappelen
olijfolie
Parmezaanse kaas
knoflookpoeder
Italiaanse kruiden
zout

Ovengebakken aardappelpartjes met Parmezaanse kaas

Was de door jou gewenste hoeveelheid aardappelen en snijd ze tot partjes. Plaats deze in een schaal en besprenkel ze met een beetje olijfolie, meng dit goed zodat de olie overal terechtkomt. Bestrooi de aardappelpartjes vervolgens met de kruiden en de geraspte Parmezaanse kaas, even mengen en dan kun je ze op een bakplaat leggen. Dit plaats je in een voorverwarmde oven op 200┬░C voor een minuut of 30 of totdat ze gaar zijn. That’s it!

Ovengebakken aardappelpartjes met Parmezaanse kaas

Heel fijn weekend gewenst!

4 reacties op deze post

4 reacties op “Ovengebakken aardappelpartjes met Parmezaanse kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *