…mijn site natuurlijk nu al uit de lucht…

…mijn site natuurlijk nu al uit de lucht…

Het was weer tijd om mijn jaarlijkse betaling te doen voor mijn webhosting en ik heb eerlijk gezegd flink getwijfeld of ik nog door wilde gaan met zijdieblogt. Ik kan je eerlijk zeggen dat ik, nadat ik de betaling had gedaan, Antagonist benaderde of ik mijn bestelling alsnog niet kon terugdraaien. Het was het proberen waard, maar dit kon helaas niet. Dus Zijdieblogt staat nog een jaartje online.

Mijn twijfel komt doordat er maar weinig uit mijn vingers komt en daarnaast toch ook door de reacties die uitblijven. Het lage aantal bezoekers is nog niet eens het probleem, dit is misschien de tijd gewoon niet meer zo voor blogs en ik schrijf maar bar weinig. Eerlijk is eerlijk. Het is alleen zo jammer dat de reacties uitblijven, de interactie, die ik overigens wel wat op mijn Insta accounts heb, mis ik best wel.

Anyway, een jaartje doorgaan dan maar. Ik kan mijn site natuurlijk nu al uit de lucht halen, maar ik ga het gewoon nogmaals proberen. Kijken of ik in 2020 meer inspiratie heb en of ik het nog leuk genoeg vind om voor te betalen.

Voor nu wens ik je een gezellig oudejaarsavond toe en een onwijs mooi nieuwjaar!

5 reacties op deze post

5 reacties op “…mijn site natuurlijk nu al uit de lucht…

  1. Hoi Gonny, hier een reactie van iemand die regelmatig leest, maar bijna nooit reageert (Oeps). Ik zou het enorm jammer vinden als je zou stoppen met bloggen, ik volg je al (soms met tussenpozen) sinds CherryFizz en je alleen nog maar Duncan had 😊 Maar: het gaat er om dat je zelf plezier blijft halen uit het onderhouden van je blog. Doe waar jij energie van krijgt!

  2. Gelukkig nieuw jaar! Misschien helpt regelmatiger posten voor meer interactie? Meer werken met vragen/ leuke discussies oid. Opvoedkwesties, iets over de hond of gewoon weer leuke make up looks of reviews. Je post soms nu maanden niets dus bezoekers zullen zich minder binden aan je blog denk ik. Maar je moet er natuurlijk wel voldoening uithalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *