…mijn site natuurlijk nu al uit de lucht…

…mijn site natuurlijk nu al uit de lucht…

Het was weer tijd om mijn jaarlijkse betaling te doen voor mijn webhosting en ik heb eerlijk gezegd flink getwijfeld of ik nog door wilde gaan met zijdieblogt. Ik kan je eerlijk zeggen dat ik, nadat ik de betaling had gedaan, Antagonist benaderde of ik mijn bestelling alsnog niet kon terugdraaien. Het was het proberen waard, maar dit kon helaas niet. Dus Zijdieblogt staat nog een jaartje online.

Mijn twijfel komt doordat er maar weinig uit mijn vingers komt en daarnaast toch ook door de reacties die uitblijven. Het lage aantal bezoekers is nog niet eens het probleem, dit is misschien de tijd gewoon niet meer zo voor blogs en ik schrijf maar bar weinig. Eerlijk is eerlijk. Het is alleen zo jammer dat de reacties uitblijven, de interactie, die ik overigens wel wat op mijn Insta accounts heb, mis ik best wel.

Anyway, een jaartje doorgaan dan maar. Ik kan mijn site natuurlijk nu al uit de lucht halen, maar ik ga het gewoon nogmaals proberen. Kijken of ik in 2020 meer inspiratie heb en of ik het nog leuk genoeg vind om voor te betalen.

Voor nu wens ik je een gezellig oudejaarsavond toe en een onwijs mooi nieuwjaar!

12 reacties op deze post

12 reacties op “…mijn site natuurlijk nu al uit de lucht…

 1. Hoi Gonny, hier een reactie van iemand die regelmatig leest, maar bijna nooit reageert (Oeps). Ik zou het enorm jammer vinden als je zou stoppen met bloggen, ik volg je al (soms met tussenpozen) sinds CherryFizz en je alleen nog maar Duncan had 😊 Maar: het gaat er om dat je zelf plezier blijft halen uit het onderhouden van je blog. Doe waar jij energie van krijgt!

  1. Hi Patricia, dan volg je mij al een flink lange tijd zeg. Leuk om te horen! Voorlopig haal ik mijn site nog niet uit de lucht. Ik wil heel graag bloggen, maar vaak is er een enorme twijfel over wat ik eigenlijk nog online wil delen.

   Ik ben in ieder geval vandaag begonnen met een nieuwe layout en een nieuwe blogpost. Mijn eerste dit jaar en hopelijk niet de laatste.

   Fijn weekend!

 2. Gelukkig nieuw jaar! Misschien helpt regelmatiger posten voor meer interactie? Meer werken met vragen/ leuke discussies oid. Opvoedkwesties, iets over de hond of gewoon weer leuke make up looks of reviews. Je post soms nu maanden niets dus bezoekers zullen zich minder binden aan je blog denk ik. Maar je moet er natuurlijk wel voldoening uithalen.

  1. Hi Sanne! Dat zou inderdaad kunnen helpen, heb daar wat meer moeite mee. Maar ik heb goede hoop. Ik heb in ieder geval vandaag al een nieuwe layout en blogpost online kunnen plaatsen. De eerste van dit jaar en hopelijk zeker niet de laatste :)

  2. Hey,

   Ik reageer nooit maar ik lees met veel plezier. Ik volg je al sinds cherryfizz! Ik vond het toen al jammer dat je gestopt was maar blij dat je opnieuw begonnen was. Ik volg je ook op insta! Ik vind het juist leuk dat je nog blogt. Bijna alle bloggers zijn nu vloggers. Ik vind het lezen juist fijn.
   Je groeit en dat zie je terug. Ik “leerde je kennen” met Duncan en je man. Nu ben je een gezin van 5. Ik zelf heb een gezin van 4. Je liefde voor koken deel ik met je. Je afvalrace waar je nu een manier hebt gevonden die voor je werkt, ik ben nog zoekende. Je liefde voor planten dat snap ik nu sinds een half jaar🤣. Kortom erg herkenbaar allemaal en daarom zo leuk. Je kan dit zo goed dus waarom zou je stoppen? Zoals je zegt geen interactie, maar ik ben vast 1 van de vele die wel leest maar niet reageert…..

   1. Hi Dewi! Wat leuk om te horen dat je mij al zo’n lange tijd volgt zeg <3 Ik vind blogs lezen zelf ook een stuk prettiger dan vlogs kijken.

    De afvalrace was eigenlijk een leuke bijkomstigheid, ik deed en doe het in eerste instantie vanwege de pmdd. Inmiddels ben ik zo af en toe de teugels wat aan het laten vieren en tot nu toe lijkt dat nog goed te gaan :)

    Haha, de liefde voor planten! Ja die begrijp je echt pas wanneer jezelf die liefde hebt ontdekt haha!

    Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *