21 jaar samen vieren we met een winactie op Instagram!

21 jaar samen vieren we met een winactie op Instagram!

Ik ben zo druk met mijn Instagram account, dat ik gewoon helemaal vergeet om hier vandaag ook een update te geven. Vandaag is een speciale dag voor Mark en mij, we zijn namelijk 21 jaar samen <3 Wat een enorme tijd al hè?!

We hebben dit vandaag samen gevierd met het kopen van nieuwe planten. Mark heeft het “plantenvirus” sinds een tijdje ook te pakken, dus plantjes geven aan elkaar is inmiddels een ding geworden haha.

23mei2020-21jaar-winactie

Om vandaag te vieren met mijn volgers heb ik besloten om een giveaway te houden op mijn Instagram account “@gonnys.indoor.jungle”. Mocht je net als ons weg zijn van plantjes en stekjes, dan zou ik zeker even een kijkje nemen. Ik geef namelijk een pakketje van 15 stekjes weg! Dus met wat liefde en goede verzorging heb je er zo een aantal leuke plantjes bij. Hoe leuk?! Hele fijne zaterdag nog :)

Nog geen reacties op deze post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *